Tips voor het verzenden van berichten!

Noem iets uit haar profiel

Er is niets erger dan het vinden van een generiek copy-and-paste bericht in uw inbox. Het enige wat erger is, is tweemaal hetzelfde kopieer- en plakbericht van dezelfde persoon ontvangen.

Om een antwoord van een eerste bericht te krijgen, moet dit uniek zijn. Haal iets uit haar profiel dat aangeeft dat je de tijd hebt genomen om haar te leren kennen. Heeft ze in haar dating profiel haar favoriet tv-programma genoemd, lijkt het erop dat ze ergens een leuke reis heft gehad in haar foto's, noemt ze beachvolleybal als een van haar interesses? Foto's, profielbeschrijving en interesses geven je veel inhoud om mee te werken wanneer je dat eerste bericht maakt.

Wees respectvol maar casual

Schrijf een bericht vergelijkbaar met hoe je haar zou spreken, terwijl je lege begroetingen of het gebruik van jargon weglaat. Je wilt in het eerste bericht niet te formeel of strak overkomen. Wees respectvol, maar vergeet niet te pronken met je gevoel voor humor.

Voorheen: “Hallo. Ik ben Johan. Ik vind je profiel erg leuk. Je lijkt me aardig. Ik zou het leuk vinden om met je te chatten."

Johan moet de gebruiker leren kennen door haar meer vragen te stellen voordat hij vraagt ​​om met haar te chatten.

“Aardig” is een heel generiek woord. Complimenteer haar met iets meer specifieks vanuit haar beschrijving, interesse of foto's.

Johan is veel te formeel en te strak in deze boodschap. In plaats van "Ik wil graag met u chatten", zegt u "Zou ik ooit eens met u kunnen chatten". Dit klinkt veel meer casual en leuker.

Na: Hallo …………, ik heb echt genoten van het lezen van je profiel. Je klinkt als iemand met wie ik echt goed kan opschieten. Ik heb gemerkt dat je een zomer in Europa hebt doorgebracht. Ik was de afgelopen zomer zelf in Italië - ik hield van het eten en de geschiedenis. Welke landen heb je nog bezocht? Welke was jouw favoriet? Johan

Johan klinkt casual en leuk in dit bericht. Hij spreekt specifiek over iets uit het profiel van de gebruiker en eindigt met een vraag die waarschijnlijk een antwoord zal krijgen.

Eindig met een vraag

Als u uw kansen op een antwoord wilt vergroten, moet u eindigen met een call-to-action. Een oproep tot actie vraagt de gebruiker om te reageren en u krijgt eerder dan anders een antwoord terug. Hoewel je een bericht wil eindigen met zoiets als "Ik hoop snel van je te horen" of "Chat later", probeer je best om dit te negeren en een vraag te stellen die betrekking heeft op hun beschrijving, interesses of foto's.

Geef geen complimenten op haar uiterlijk.

Als je een vrouw complimenteert met haar uiterlijk in een eerste bericht, kom je te direct over. Vrouwen gaan er dan vanuit dat je maar in één ding geïnteresseerd bent. Als je een antwoord wilt krijgen, complimenteer dan haar persoonlijkheid, haar interesses, haar foto's of het feit dat je veel gemeen hebt. Gebruik je fantasie, maar vergeet niet om je in een eerste bericht goed te gedragen. Als het vanaf het begin goed gaat, zijn er nog voldoende mogelijkheden om haar te vertellen hoe mooi ze wel is.

Geen contactgegevens uitwisselen.

Een andere manier om te opdringerig te worden, is door contactinformatie in een eerste bericht te geven of op te vragen. Onderdeel van het vrijmaken van een vrouw is dat ze zich op haar gemak voelt en dat ze je kan vertrouwen. Dit is vooral belangrijk wanneer je aan online dating doet, omdat je een vreemde voor haar bent en geen vrienden of familieleden hebt die voor jou instaat. Het vragen van contactinformatie voordat je iets over haar weet, zal haar doen denken dat je bijbedoelingen hebt en zal haar waarschijnlijk een ongemakkelijk gevoel geven. Voordat contactinformatie wordt verzonden of gevraagd, moet je zorgen dat een paar berichten heen en weer zijn gegaan, je haar vragen hebt gesteld en hebt geprobeerd een beetje over haar te weten te komen.